donderdag 3 januari 2013

Passenger - Let Her Go

Mike Rosenberg is een Britse singer-songwriter die in 2009 uit de band stapte waar hij al sinds 2003 in actief was. Hij ging solo verder onder de artiestennaam Passenger. Hij bracht in 2007 zijn debuutalbum Wicked Man's Rest uit, twee jaar later kwam zijn tweede album Wide Eyes Blind Love uit. Het jaar daarop - in 2010 - bracht Passenger nog eens twee albums op de markt: Flight of the Crow en Drivers and Submarines. 
In 2012 zette Passenger het album All The Little Lights op de markt, en van dit album bracht hij het inmiddels vrijwel iedereen bekende Let Her Go uit als single. Let Her Go werd 3FM Megahit en Alarmschijf op Radio 538. 

Uit dit nummer komt het volgende stukje tekst:


Staring at the bottom of your glass
Hoping one day you will make a dream last
The dreams come slow and goes so fast  

Voor mij staan deze drie zinnen voor het maken van plannen die je dromen doen uitkomen, maar die uiteindelijk toch in de ijskast worden gezet. Zelf droom ik van het maken van een reis door AustraliĆ« en het bezoeken van New York, maar het is tot nu toe slechts bij dromen gebleven. Bovenstaande lyrics uit Let Her Go doen mij beseffen dat ik toch echt achter deze dromen aan moet gaan, omdat het anders voor altijd bij dromen zal blijven. 

0 reacties:

Een reactie posten